Traversen Skateboardhall Söderhamn
Observera att vi har sommarstängt från maj-aug/sep(ca)!
Vi kommer under sommaren spontant ha öppet vissa dagar med dåligt väder. Vill man kolla om hallen hålls öppen eller om möjlighet finns att öppna hör av dig till Conny på 070-532 88 67 eller maila till info@shamnskate.se


Information om lokalen:
Lokalen består av platå med rail och ledgar, a-frame box med ledge och rail, flatcurb, banks, quarterpipe med escalator med mera.

Öppettider(PS! Håll utkik efter tillfälliga förändringar i vårt nyhetsflöde på startsidan eller på Facebook.com/ShamnskateTraversen):
Måndag: 18.00-21.30
Tisdag: 18.00-21.30
Onsdag: 18.00-21.30
Torsdag: Tjejskate 18.00-20.00 (Tjejskate Söderhamn på Facebook)
Fredag: 18.00-21.30
Lördag: 14.00-20.00, plus nybörjarskate 12.00-14.00
Söndag: 14.00-18.00, plus vuxenskate 18.00-20.00
Avgifter:
Medlemsskap: 100:-/år (Krav! Första åkavgiften ingår.)
Dagkort: 50:-
Månadskort: 250:-
Nybörjar- & tjejkate: Ordinarie avgift eller säsongskort för 500:- Låneutrustning finns avgiftsfritt. OBS! Begränsat antal.

Kontakt:
070 - 532 88 67
info@shamnskate.se www.shamnskate.se

Belägenhet:
Kungsgatan 30, Söderhamn. I anslutning till Verkstäderna (Aktivitetshuset), samma ingång som pingis- och judoföreningen.

Hur hittar man dit:
Från resecentrum vid infarten från E4 beger du dig in mot centrala Söderhamn, i första rondellen vid Lidl-butiken och Statoil tar du höger vidare ner mot Söderhamns centrum. Efter ca 800 meter har du en park med fontän på vänster sida här följer du bara huvudgatan vilket innebär att du först tar vänster och sen direkt till höger. I rondellen kör du rakt fram sen är det bara raka spåret ca 1 km genom centrala Söderhamn. Efter ett tag passerar du en korsning med stoppljus och efter det har du bara några enstaka småkorsningar kvar innan du är framme. Skatehallen ligger i det gulbruna tegelhuset direkt efter vägen. Kännetecken för att du är vid rätt kvarter är Active Sportsclub, Bowlinghallen / Verkstäderna Aktivitetshus, Ecolog, Öhrlings PricewaterhouseCoopers och flera andra företag och föreningar som håller till i dessa sammanbyggda industrilokaler.
Karta

Så här såg det ut 2008-2010: För nya bilder se vår Facebook-sidaHistoria: Sedan 2001 har vi försökt att få igång en inomhuslokal nere i Verkstäderna, även på flygstaden har vi kikat på en lokal. Av flera orsaker har det dock gått i stöpet. Delvis pga ekonomi, delvis pga. fastighetsägare.

Till slut blev det äntligen dags. Vintern 2007/2008 fick vi rätt att använda dom 300.000 vi blivit beviljad av kommunen till även hyreskostnad. Hyreskostnaden har varit det stora problemet då vi är ganska säkra på att inte ha klarat hyran på egen hand den första tiden. Som det ser ut nu kommer vi att ha råd med byggkostnaden och hyran en bra bit in på kontraktstiden som löper till 31 december 2010. Under den tiden bör vi definitivt ha fått in egna inkomster för att täcka hela kontraktsperioden, och förhoppningsvis ett ökat intresse som gör att vi kan klara hyran även fortsättningsvis.

Efter vårt senaste styrelsemöte sommaren 2008 skrevs kontraktet och vi har tillträde till lokalen från den 1 augusti. Byggstart planerar vi dock inte fullt ut förrän i september.

Observera att detta är enbart skisser för att räkna på ungefär vad som får plats och för att kunna beräkna kostnaden för byggmaterial, den slutgiltiga designen är inte fastställd.

Vi har nu två ungefärliga förslag, ett mer minirampsinspirerat och ett mer streetinspirerat, själv förespråkar jag den senaste streetvarianten då den ger betydligt mer möjligheter och att minirampsidéen kan bli lite väl trångt.


Som vi alla vet så blev det slutligen streetförslaget som byggdes dock med vissa modifieringar. Sedan början av december 2008 är vi nu i full gång med åkandet i lokalen. Nu återstår bara att styra upp en invigning, tävling, nybörjarevents, events riktade till tjejer mm. Alltför att utveckla verksamheten. 2009 blir ett spännande år.

Street-förslaget


Miniramps-förslaget     


Registrera dig som medlem i Söderhamns Skateboard Förening idag!

Medlemsavgiften är på 100:- per år, dock inget krav på att du betalar efter att du registrerat dig här via sidan. Vi kommer att kontaka dig för att ge dig mer information varefter du själv bestämmer om du vill vara medlem.

Efter att du registrerat dig här kan du om du själv vill även betala medlemsavgiften direkt. Mer om vad pengarna går till och kontoinformation mm. hittar du under INFO/HISTORIA
Namn
Ålder
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
Mail
Enligt personuppgiftslagen (1998:204) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att du anmäler dig godkänner du att Söderhamns Skateboardförening lagrar de uppgifter du lämnat.
  |   Mail: info@shamnskate.se   |   Telefon: 070-5328867   |   Adress: Nylandsgatan 4 826 31 Söderhamn   |   Org-nr: 802414-1312   |   © Sugar Media 2008   |  
Senast på Tacky.se

Slumpat foto

Poll / Omröstning