ÖVRIGA SPOTS I SÖDERHAMN
Minirampen (Historia)
Detta är minirampen som sedan 1989 har funnits i Gurkparken, efter att grannarna i flera år bråkat om rampens placering så flyttades den till Verkstäderna.
Efter detta har den nu under 2008 flyttats till vår skatepark i Vågbro. Detta efter klagomål från fastighetsägaren om skadegörelse på fastigheten mm. Tragiskt dock att se minirampen som problemet då det största problemet var den soptipp fastighetsägaren valde att göra området till efter att rampen kom dit. Utan all denna bråte hade det inte funnits något att använda till att slå sönder det ena och det andra. Att sedan rampen fick utstå lika mycket skadegörelse säger ju också en del. Trots att kommunen lovade att ta upp detta med fastighetsägaren så hände ingenting utan man valde att istället flytta rampen, nu till Vågbro-skateparken på vår uppmaning.

Tyvärr fungerade detta lika illa som en tidigare påbörjad flytt och flytten till Verkstäderna som medförde att rampen stod isärplockad i princip 2 hela säsonger, och vid ena uppbyggnaden totalt misslyckat arbete med skarvar o.dy.

Denna gång har rampen stått isärplockad från oktober 2007 till Juli 2008 då hopbyggnaden startat. Flytten genomfördes inte förrän i April/Maj. Senaste löftet var att den skulle vara ihopbyggd i Juni men även det sprack. Tänk vad svårt det kan vara att organisera isärskruvning, flytt och ihopbyggnad på ett smidigt sätt. Som definitivt borde vara avklarat på 2 veckor.

Rampen är relativt stor, en normal del ca 1.50meter hög och 6 meter bred med en extension som är 2 meter hög och ca 3 meter bred.

Som sagt så står nu rampen ute vid skateparken i Vågbro och kommer vara uppbyggd i juli. Spotguide på ytan hittar duhär, och kommer att uppdateras med bilderna på minirampen så fort den står klar.

Bilder på rampens tidigare placering mmBild för att visa på skarvarna efter kommunens första slarvarbete efter första flytten som blev inställd.Rampens ursprungliga placering sedan 1989, Gurkparken i centrala Söderhamn.


     


Registrera dig som medlem i Söderhamns Skateboard Förening idag!

Medlemsavgiften är på 100:- per år, dock inget krav på att du betalar efter att du registrerat dig här via sidan. Vi kommer att kontaka dig för att ge dig mer information varefter du själv bestämmer om du vill vara medlem.

Efter att du registrerat dig här kan du om du själv vill även betala medlemsavgiften direkt. Mer om vad pengarna går till och kontoinformation mm. hittar du under INFO/HISTORIA
Namn
Ålder
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
Mail
Enligt personuppgiftslagen (1998:204) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att du anmäler dig godkänner du att Söderhamns Skateboardförening lagrar de uppgifter du lämnat.
  |   Mail: info@shamnskate.se   |   Telefon: 070-5328867   |   Adress: Nylandsgatan 4 826 31 Söderhamn   |   Org-nr: 802414-1312   |   © Sugar Media 2008   |  
Senast på Tacky.se

Slumpat foto

Poll / Omröstning